Siz Hangi Dijital Platform Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    136
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 16 Gün
NZR
16.15₺
Çekimlerim
0
Siz bu dijital platform arasından hangilerini kullanıyorsunuz?

Ekli dosyalar

• indir.png
    indir.png
    2.1 KB · Görüntüleme: 6
  • images.jpeg
    images.jpeg
    4.2 KB · Görüntüleme: 8
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    20.6 KB · Görüntüleme: 9
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 16 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
exxen hiç kullanmadım ama fiyat performans olarak en iyisi elbette netflix. 4k desteği sunduğu paketi özellikle enfes. sürekli olarak güncel içerik gelmesi, eski içeriklerinin gayet iyi olması, herhangi bir teknik sorunla karşılaşmamak ve topluluğunun oldukça büyük olması önemli bir etken.

blutv de fena değil fakat netflix e göre epey içerik eksiği var.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
29.10₺
Çekimlerim
0
Aslında hepsini kullanıyorum ama birini seç derseniz şu anlık Netflix’i seçerim. Biz Türkler olarak bu gemiye binmeye çalışıyoruz ve çok yeniyiz. Türk platformlarında açık ara bir eksiklik mevcut Netflix'e göre 4K ve tüm sistemlerle uyumu Netflix'i öne çıkarıyor sürekli güncel ve gündemde olan popüler içerikler ile de farkını ortaya koyuyor.

Exxen’de arkasında Acun Ilıcalı ile yapmak istediklerine büyük bütçeler ayırabiliyor ve gayet güzel ilerliyorlar özellikle Leyla ile Mecnun gibi Türkiye'nin eski ve çok izlenen bir dizisini tekrar hayata geçirmeleri çok mantıklı ve izleyiciyi çeken bir hareket oldu hatta ben bile sadece Leyla ile Mecnun izlemek için üye oldum desem yalan söylemiş olmam , bu gidişle çok daha ileriye gideceklerini düşünüyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
32.57₺
Çekimlerim
0
Netflix, exxen, blutv kullandım. Kıyaslamak gerekirse, tür olarak bol bir platform istiyorsanız Netflix. Türkiye de güncel içerikleri izlemek istiyorsanız exxen. Blutv şahsen içeriğini çok kısıtladı kategori azaldı. Hepsinin ayrı bir güzelliği var tabiki ancak oyumu bolluk içerisinde olan Netflixe veriyorum ve öneriyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
20.71₺
Çekimlerim
0
Ben netflix kullanıyorum fiyatları biraz pahalı olabilir ama içerik çeşitliliği olarak diğer platformlardan çok daha fazla ileride olduğunu düşünüyorum.Sürekli kendini güncel tutmasıda onu öne taşıyan etkenlerden bir tanesi.İnsanlar yeni bir film,dizi çıktığı zaman direkt olarak netflix'e yöneliyor.