Siz Hangi Dijital Platform Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    136
NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
Senelerdir Netflix hesabım otomatik ödeme olarak ödenmeye devam eder. Telefonumda, bilgisayarım da televizyonum da kullanmaktan hiç sıkılmayacağım platform Netflix platformudur. Ancak yerli girişimleri de takip etmek benim için görev gibidir adeta. Bu tip girişimleri desteklemezsek gerçekten Türk yapımları azalarak bitmeye yüz tutacaktır. BluTV ile başlayan macera Exxen ile devam etmektedir. İki platformada ücretli olarak üyeliğim vardır. İki platform’da da takip ettiğim çok güzel diziler ve yapımlar var. Ancak birini seçecek olsam Exxen platformunu seçerdim. Nedenine gelecek olursak Exxen platformunun gerek müziğe verdiği önem gerek Rapçi kardeşlere verdiği kıymet ile gerçekten beni çok gururlandırıyor. Yaptıkların yapımların birçoğunun hikayesi var. Tabii ki Netflix gibi olması çok çok zor , seneler boyunca uğraşmaları gerekiyor ama bir gün eminim ki çok daha güzel bir platform olacaklardır. BluTV’ye gelecek olursak içinde bulundurduğu diziler gerçekten beni kendine hayran bırakıyor. Geçenlerde kurucusunun yorumlarını dinledim en az platform kadar kendine hayran bıraktılar. Çok alçak gönüllü insanlar ve bulundukları yerin farkındalar. Eğer müsait zamanınız ve abonelik alacak paranız var düşünmeden alıp 1 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçekten pişman olmazsınız, gizemli ve çok ilgi çekici dizileri var içinde. Netflix ise zaten anlatmaya gerek yok diyorum, içinde ki her yapıma aşık oluyorum resmen, artık içinde dizi program hiçbir şey bırakmadım. Ben bir film dizi tutkunuyum ve her yapıma saygı duyuyorum. Hepsini alın diyorum ben benim gibi :D

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
20.83₺
Çekimlerim
0
Şöyle bir açıklama yapmak isterim.Netflix ,Bluetv ve Exxen bunların 3'ü de ayrı bir platformdur.Evet 3'ü de aynı işi yapıyor.Ama hepsinin projeleri farklıdır.Bu 3 programdada farklı farklı diziler ve filmler vardır.Böyle bir ayrım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum açıkası.Bence hepside kullanılıyor.
Örnek :

BlueTV : Sıfır Bir (İzlenmeden Olmaz dediğim bir dizidir)
Exxen : Tolgshow (Anlatmaya gerek yok :) )
Netflix : Tüm Film Ve Dizileri Efsanedir

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
22.15₺
Çekimlerim
0
Exxen platformunun o parayı hakettigini ben düşünmüyorum. Ama spor olan kısmı ilgimi çekiyor. Netflixe gelen son zamanlarsa kendinden soğutmaya yetti. O kadar para bence yine gereksiz çok büyük rakamlar isteniyor bir öğrencilik paketi olmasını çok isterdim. Bu platformlar haricinde Amazon prime i tercih ediyorum. Hem ucuz hem kaliteli. Ve sık sık güncellenmesi de ayrı güzel. Hem ucuz hem güncel. O fiyata rağmen Netflix gibi adı ülkemizde daha çok duyulmuş olan platformdan daha kaliteli diziler filmler çıkardığını düşünüyorum. BluTV ninde bir kaç içeriği kaliteli ama çok az içerik cikarmasiyla daha geri planda kalıyor benim için. Vereceğim parayı aylık aboneliği haketmesini beklerim. Sonuç olarak ankette olmasada benim favorim Amazon prime :) Üstelik oyunlarda veriyor. Ek olarak Amazon üzerinden alışverişlerde pozitif ayrımcılığı da ayrı güzel. Hızlı kargo indirimli fiyat ücretsiz kargo daha bir sürü şey. Oyunlarda da battfield star wars gibi piyasa fiyatı pahalı oyunlarda listede dahada bir sürü oyun var. Film konusunda da mutlaka The Tomorrow War filmini izlemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok sürükleyici bir aksiyon bilim kurgu filmi.