Corona oldunuz mu?

• Evet

Oy: 34 25.4%
  • Hayır

Oy: 100 74.6%

• Kullanılan toplam oy
    134
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
14.41₺
Çekimlerim
0
Yakalanmadım ben. Babam 25 gün yoğun bakımda yattı. Epey zor bir süreçti. 16 yıllık arkadaşım da yakın zamanda bu hastalık yüzünden babasını kaybetti maalesef. Hepimizde bir rehavet söz konusu lakin gerçekten de önemli bir hastalık kim ne derse desin.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
58.10₺
Çekimlerim
0
bütün dünyayı etkileyen nasıl geldiği belli olmayan bu hastalığa karşı sağlık bakanlığımızın uyardığı tüm kurallara uymalıyız.tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamalıyız.aşılarımızı olalım bu hastalığa yakalanan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun hala hasta olanlara da allah şifa versin

Sys

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
1.93₺
Çekimlerim
50
Coronaya Yakalanmadim Ancak Ablam Yakalandı Ve Kesinlikle Şakaya Gelmicek Bir Olay Ben Yakından Gördüm Ve Gerçekten Çok Korktum İnsan Nefesini Zor Alıyor Ciğerleri Bitiyor Nefes Alış Verişinde Sıkıntı Oluyor Öksürük Ateş

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
7.95₺
Çekimlerim
0
Geçen kasım ayında yakalandık ailece bizde, o zamanlar varyant dalgası yoktu allah'tan diyorum çünkü bu varyantlardan dolayı yakınlarımızı kaybettik. Şuan bile kore gazisi olan dedem saydığımız biri yakalandı bu illete şuan yoğun bakımda dualarınızı beklerim.

Biz ilaç kullanarak 1 hafta sürünerek atlatmıştık o zamanlar. 2

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
51.02₺
Çekimlerim
0
Çok şükür ben yakalanmadım ama annem yakalandı onun her anına şahit oldum çok dikkatli olup tüm tedbirleri aldığımız için bize bulaşmadı ama kronik hastalığı da olduğu için o kadar zor ve ağır atlattı ki hepimizi çok korkuttu çok şükür atlattı ama hala vücudundaki etkileri devam ediyor önce ciğerlerine vurdu sonra beynine sonra kalbine zor bi süreçti şimdi daha iyi ama yılı geldi neredeyse tamamen düzelmiş değil arada bir yokluyor diyebilirim çevremde başka pozitif çıkan da çok kişi oldu çoğu ayakta atlattı kronik hastalığı olanlar gerçekten çok risk altında buna bizzat şahit olunca daha da iyi anladık ama yine de gencim kronik hastalığım yok diyip tedbiri elden bırakmamak lazım evet çok sıkıldık maskeden mesafeden tedbirden ama hem kendi sağlığımız için hem sevdiklerimizin sağlığı için bu önlemlere bir süre daha devam etmekteyiz tamamen bu salgından kurtulduğumuz günü iple çekiyorum