Şimdi o para oldu 1230 tl. Sizce ne yapmalıyım? Parayı zararına çekeyim mi? Yoksa kalsın bir gün yükselir mi?
eğer satarsa zararda satmış olursun bunun adı kol kesmedir. burada amaç düşük alıp yüksekte satmaktır. Bu uzun vade yada kısa vadede değişebilir ama satmak mantıklı değil . YTDBu bittorrentin tam tavan yapacağı zamanlar , yani 3 , 4 ay önce 2500 tl kadar para yatırdım. 3200 tl oldu gaza geldim ve çekmedim.
Şimdi o para oldu 1230 tl. Sizce ne yapmalıyım? Parayı zararına çekeyim mi? Yoksa kalsın bir gün yükselir mi?
6-7 aydır 150 üzeri btt var elimde bir türlü yükselmedi ama satmıcam ta ki yükselene kadar bitcoin de bir zamanlar öyleydi yükselmesede bir sıkıntı olmaz yani zararımız yok.Bu bittorrentin tam tavan yapacağı zamanlar , yani 3 , 4 ay önce 2500 tl kadar para yatırdım. 3200 tl oldu gaza geldim ve çekmedim.
Para cekdinizmi hic siteden?eğer satarsa zararda satmış olursun bunun adı kol kesmedir. burada amaç düşük alıp yüksekte satmaktır. Bu uzun vade yada kısa vadede değişebilir ama satmak mantıklı değil . YTD