NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
15.88₺
Çekimlerim
0
Nizore8.jpg
Bu bittorrentin tam tavan yapacağı zamanlar , yani 3 , 4 ay önce 2500 tl kadar para yatırdım. 3200 tl oldu gaza geldim ve çekmedim.

Şimdi o para oldu 1230 tl. Sizce ne yapmalıyım? Parayı zararına çekeyim mi? Yoksa kalsın bir gün yükselir mi?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Ah dostum gaza gelmek çok kötü bir şey. Bende aynısını Holo'da yaptım Mart ayında 02 kuruştan Holo aldım 27 kuruşa kadar çıktı biliyorsundur belki.

Ne güzel kar vardı ama daha gidecek gibi geldi satmadık. Sonra Doge kardeş bir uçtu, diğer coinler yerle bir oldu biliyorsun.
Şimdi beklemedeyiz bence bekle ama yatırım tavsiyesi değil. Çünkü ben Holo düşüyor diye sattım. Ona girdim zarar buna girdim, zarar ettim derken erittim parayı resmen. Panik satışı dedikleri işte bu en son kalan parayla Holo aldım bekliyorum. Bence sende bekle, Btt bende almıştım, kar edince sattım. İnsan da zaten şu his oluyor. Ya tam satarım çıkarsa diye düşünüyor. Hep paraya ihtiyacın yoksa koy kenarda dursun derim ben. Tabi karar senin inşallah bir an önce hepsi eskisinden daha da yükselir.

İyi günler bol şanslar.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
43.28₺
Çekimlerim
0
Ben de aynı şekilde zarardayım bu ve benzeri bir kaç coin de, bazen beklemek gerekiyor bazen o seviyeyi görmeyeceğine inandığında projeden tamamen çıkıp kalan parayı değerlendirerek zararını kapatmayı ummalısın. YTD

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
36.66₺
Çekimlerim
0
Bu bittorrentin tam tavan yapacağı zamanlar , yani 3 , 4 ay önce 2500 tl kadar para yatırdım. 3200 tl oldu gaza geldim ve çekmedim.

Şimdi o para oldu 1230 tl. Sizce ne yapmalıyım? Parayı zararına çekeyim mi? Yoksa kalsın bir gün yükselir mi?
eğer satarsa zararda satmış olursun bunun adı kol kesmedir. burada amaç düşük alıp yüksekte satmaktır. Bu uzun vade yada kısa vadede değişebilir ama satmak mantıklı değil . YTD

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0

6-7 aydır 150 üzeri btt var elimde bir türlü yükselmedi ama satmıcam ta ki yükselene kadar bitcoin de bir zamanlar öyleydi yükselmesede bir sıkıntı olmaz yani zararımız yok.