ANKET Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

• 50

Oy: 77 41.0%
  • 100

Oy: 41 21.8%
  • 250

Oy: 70 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    188
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
33.71₺
Çekimlerim
0
Şu an için hedefim belli bir miktar değil. Para kazanma döneminin sonunda eğer Forum yöneticileri yazarlar için kazandıran sistemin devamını sağlayacak çözümler getirmeye devam ederse yazmaya devam etmeyi düşünüyorum. Eğer gerçekten kaliteli içerikler girersek ve anahtar kelimeleri içeriklerimize düzenli olarak yansıtabilirsek, Forumun kısa süre içerisinde üst düzey reklam gelirlerine sahip olmasını ve sponsorluk anlaşmaları yapmasını tetiklemiş olacağız. Bence yazar arkadaşlar bunlara Dikkat ederse kazanç Daimi olabilir en önemli husus ise kopya içerik kullanmamaktadır. Çünkü kopya içerikler farklı sitelerden alınıp bu tarz sitelerde yayınlandığında sitenin arama motorlarında görünürlüğünü azaltıyor ve bazen de Google adsense ve Google atz reklamlarından para kazanmasının önüne geçebiliyor gerçekten kaliteli bir format uygulanmış ve güzel paralar kazandırabilir. Denemenizde fayda var Aynı zamanda da geliştirmeye de yardımcı olmanız da fayda olacaktır.
Kesinlikle harika açıklamışsınız. Anlık faydadan ziyade geniş vadeli düşünmek herkese fayda sağlar…

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
12.44₺
Çekimlerim
0
Bu uygulama hakkında tam bi bilgim yok sanırım yazı yazdıkça yazı başına kendi özgün düşüncelerimizin kelime başına para veriyo tam olarak saatte ne kadar verir ve hatta daha çok nasıl kazanirim referans falan geliri nasıl bunları öğrendikten sonra anca yanitlayabilirim bu anketi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
En az bi 50 TL alsak hiç fena olmaz. BTC ile alınması biraz kötü olmuş o yüzden pek sevinemiyorum.
Neden BTC kötü kardeşim? BTC düştügü vakit çekmelisin kazancını. birazda beklersen yükselmesini kearda olursun.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Ne kadar zamanda ulaştınız bu limite. Yanıtlarsanız sevinirim.
Merhaba ben iki günde 32TL'ye ulaştım. Yarın falan 50TL olur diye düşünüyorum.
Siz ne zaman katıldınız? Ne kadar oldu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
22.05₺
Çekimlerim
0
Benim hedefim şu anlık 50 TL. İlk ödemeyi aldıktan sonra da kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Zira benim gibi şehir dışında okuyan pek çok öğrenci için mükemmel bir platform olabilir. Pek çok arkadaşıma da tavsiye etmeyi düşünüyorum. Sonra da 300 lira çekip patoloji kitabını alacağım inşallah...

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Evet arkadaşlar ben ilk 50 TL hedefime bugün itibariyle ulaşmış bulunmaktayım. Süreç çok kolay ilerledi aslında yeter ki özgün yorum ve konu yapın Adminler ilgileniyor geri kalanlarla. Artık burayı hem bir yardımlaşma platformu hem de ek gelir kapısı olarak görmeyi planlıyorum. Hedefim bundan sonraki süreçte haftada minimum 300 kelimeden en az 50 içerik üretmek olacaktır. Haftalık 150 TL gibi bir para yapar ki azımsanacak bir miktar değil bence. Zaten ilgi alanlarım olan konularda yorum yapmayı seviyorum ve bunu paraya dönüştürmek gayet eğlenceli ve keyifli olacaktır. Sizlere de kesinlikle tavsiye ederim geçirdiğimiz zor zamanlarda böyle işler yapmalı ve ek gelir kapısı yaratmalıyız. Forum yönetici ekibini bu girişimden kutluyor ve teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz dilediğiniz kazançlara ulaşırsınız.

İyi forumlar.