En az bi 50 TL alsak hiç fena olmaz. BTC ile alınması biraz kötü olmuş o yüzden pek sevinemiyorum.
Kesinlikle harika açıklamışsınız. Anlık faydadan ziyade geniş vadeli düşünmek herkese fayda sağlar…Şu an için hedefim belli bir miktar değil. Para kazanma döneminin sonunda eğer Forum yöneticileri yazarlar için kazandıran sistemin devamını sağlayacak çözümler getirmeye devam ederse yazmaya devam etmeyi düşünüyorum. Eğer gerçekten kaliteli içerikler girersek ve anahtar kelimeleri içeriklerimize düzenli olarak yansıtabilirsek, Forumun kısa süre içerisinde üst düzey reklam gelirlerine sahip olmasını ve sponsorluk anlaşmaları yapmasını tetiklemiş olacağız. Bence yazar arkadaşlar bunlara Dikkat ederse kazanç Daimi olabilir en önemli husus ise kopya içerik kullanmamaktadır. Çünkü kopya içerikler farklı sitelerden alınıp bu tarz sitelerde yayınlandığında sitenin arama motorlarında görünürlüğünü azaltıyor ve bazen de Google adsense ve Google atz reklamlarından para kazanmasının önüne geçebiliyor gerçekten kaliteli bir format uygulanmış ve güzel paralar kazandırabilir. Denemenizde fayda var Aynı zamanda da geliştirmeye de yardımcı olmanız da fayda olacaktır.
Neden BTC kötü kardeşim? BTC düştügü vakit çekmelisin kazancını. birazda beklersen yükselmesini kearda olursun.En az bi 50 TL alsak hiç fena olmaz. BTC ile alınması biraz kötü olmuş o yüzden pek sevinemiyorum.
Ne kadar zamanda ulaştınız bu limite. Yanıtlarsanız sevinirim.Ben 50 TL limitine ulaşmıştım ancak çekim yapmadım gold üyelik aldım. Ayrıca sizi tebrik ederim hocam.
Merhaba ben iki günde 32TL'ye ulaştım. Yarın falan 50TL olur diye düşünüyorum.Ne kadar zamanda ulaştınız bu limite. Yanıtlarsanız sevinirim.
Hocam ödemeyi nasıl alcazEkli dosyayı görüntüle 317
Forum anasayfada sağda resimde gösterdiğim kısım senin özel ref kodum hocam onu paylaşarak kendi referasından üye çekebilirsin.