Üniversitelerin Kapanma Durumu Var Mıdır?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
40.12₺
Çekimlerim
0
Üniversitelerin kapanma durumu var mıdır.jpg

Özellikle kütüphane yemekhane cafeterya yurt gibi kalabalık yerlerin ne kadar önlem alınsada büyük risk taşıdığı ortada. Ayrıca bir çok yurtta yüzlerce oda karantina da ve sayısı artıyor. Bunlara bağlı olarak okulların kapanma durumu nedir?

NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
Ben artık kapanma olmasını mantıklı bulmuyorum, artık birçok ülke tamamen açıldı. Bunun tek sebebi Üniversite öğrencilerinin eğitime olan açlığı değil tabii ki bu bence en önemli sebep olması gerekiyor ama burada ki önemli sebeplerden biride şudur bence; Öğrencilerin bulundukları şehirlerde ekonomiye katkıları. Bence öğrenciler sayesinde 10’larca il ve 100’lerce ilçe ayakta kalıyor. Öğrencilerin yaptıkları alışverişler, kaldıkları yurtlar, oturdukları cafeler, gittikleri sinemalar, izledikleri maçlar, izledikleri tiyatrolar ve en önemlisi ise eğitime verdikleri katkılar ile Türkiye için bir vazgeçilmez olmalıdır. Hele ki eğitim seviyemiz gittikçe düşmeye devam ettikçe bizim yapacağımız her müdahale bizi sıralamada daha da geriye düşürmektedir. Okulları kapatınca girecekleri masrafı aşı kampanyaları için kullanmalarını tavsiye ederim, inşallah güzel günler yakındır tüm insanlık için. Yoksa halimiz zor.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Üniversiteler öğrencilerin daha yoğun olduğu, hareketliliğin ve kalabalığın daha fazla etkileşimde bulunduğu yerler. Özellikle büyük şehirlerde bulunanlar öyledir. Bu durum şehirde de hareketlenme ve bir kalabalık, etkin etkileşim alanı yaratmaktadır. Vaka sayılarında meydana gelen artışla beraber yeniden üniversitelerin kapanacağını öngörüyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
31.28₺
Çekimlerim
0
Üniversitelerin kapanma durumu hiç belli olmaz ama %90 ihtimalle kapanmaz.Çünkü bir çok öğrenci ev tuttu,özel yurttlara gittiler sözleşme imzaladılar.Yani demem oki kapanmaz.Tabi bu işin seyrini etkileyen en büyük faktör vakaların sayısı.Zaten şuanda vakalar 2.doz aşılamanın yüksek olduğu halde vakalar düşmüyor aksine artıyor.Bunun önüne geçemedikleri zaman elbette okullar kapanacaktır tabi bunun yanında cafe,avm,oyun salonu gibi alanlarda kapatılacaktır.Direk okullar kapanmıyacaktır.Zaten milli eğitim bakanıda dedi en son kapatılacak yerler okullardır dedi.Ama bunu bilemeyiz geçen senede diyolardı okulları kapatmıyacağız diye ama vakaların önüne geçilemediği için kapatılmıştı.Yani okulların kapatılma olayı karışık😂.Bunu kimse bilemez.