Trabzonspor - Fenerbahçe 17 Ekim 2021 Maçı Nasıl Sonuçlanır?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlanır?

• Trabzonspor Kazanır

Oy: 34 28.1%
  • Berabere

Oy: 25 20.7%
  • Fenerbahçe Kazanır

Oy: 47 38.8%

Oy: 11 9.1%
  • Alt

Oy: 4 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    121
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
13.51₺
Çekimlerim
0
Haftasonu oynanacak Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maç sizce nasıl biter?
Bir Fenerbahçeli olarak zor bir maç olacağını düşünüyorum. Trabzonun galibiyeti yada beraberlikle bitebilir. Gönül Fenerbahçenin kazanmasını istiyor ama gerçekleride göz ardı etmemek lazım.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
8.07₺
Çekimlerim
0
Ben maçın çok çekişmeli olacağını düşünüyorum Fenerbahçe oyunu pek tatmin etmiyor beni ama Trabzonspor maçlarında hep iyi oynuyorlar Abdullah Avcı oyunu belli gol At üstüne yat Fenerbahçe için zorlu bir maç olacak ben gol çıkacağını bilene pek düşünmüyorum

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
43.28₺
Çekimlerim
0
Ben berabere biteceğini düşünüyorum iki takım da kazanmak için oynayacak cesareti gösteremez ve berabere biter diye düşünüyorum 1-1 olabilir ama kimse ağırlığını vermeye çalışmayıp bence 1 puana razı gelmek isteyeecektir böyle bir maçta. Ama kazanmak için oynarlarsa fenerbahçenin kadrosunu güçlü olsa bile trabzona göre daha az oturmuş buluyorum trabzon kazanabilir

NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
Benim oyum beraberlikten yana, neden diye soracak olursanız Trabzon üzerinden anlatmaya başlayayım Trabzonspor ligde oynamış olduğu son beş maçtaki skorlarına bakacak olursak, bu beş maçın üçünde beraberlik almış durumda. Skorları ise 2-2,2-2 ve 1-1 şeklinde dağılmıştır. Diğer iki maç ise Trabzonspor'un galibiyetleri ile sonuçlanmıştır. Bu skorlardan yola çıkarsak Trabzonspor'un gol atmakta sorunu olmadığı kararına varabiliriz. Aldığı skorların yanında hücum hattındaki oyuncuları da göz kamaştırmaktadır. En son maçında Trabzonspor'un hücum hattında Andreas Cornelius , Gervinho, Anthony Nwakaeme, Marek Hamsik gibi oyuncuları oynamıştır. Ligde attıkları on altı golün on dört golünü bu beş isim atmıştır. Sonuç olarak Trabzon hem gol atan hem gol yiyen beraberliğe yakın bir oyun oynuyor. Şimdi ise Fenerbahçe'den bahsedeceğim, Fenerbahçe'yi bu maçta beraberliğe yakın görme sebeplerimden tek tek bahsedeceğim size. Fenerbahçe oynadığı son beş maçta iki mağlubiyet ve bir beraberlik ve iki galibiyet almıştır. Bu maçlarda yedi gol atıp altı gol yemişlerdir. Son maçlarında forvet hatlarında Mergim Berisha, Diego Rossi, Serdar Dursun oynamıştır. Bu üç isim toplamda 2 gol atmıştır. Fenerbahçe takımı genel olarak daha takım oyunu oturtamasa da derbi maçlarında ki performansları göz ardı edilemez. Ancak hem maçın Trabzonspor'un evinde oynanacak olması hem de takımların arasında ki rekabet duygusundan dolayı bol gollü bir beraberlik olmasını bekliyorum. Skor tahminim ise 2-2 olacaktır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
37.74₺
Çekimlerim
0
Hafta sonu oynanacak Trabzonspor, Fenerbahçe arasındaki maçı bir Galatasaray’lı ve objektif olarak değerlendireceğim. Ligde oynanan son 8 maça baktığımız zaman Fenerbahçe’nin puan olarak önde ve lider olduğunu görüyoruz fakat oyun olarak Trabzonspor Fenerbahçe’ye göre daha ofansif ve açık bir futbol oynuyor.Fenerbahçe daha çok defansif ve hızlı kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştığını görüyoruz bu haftalara kadar planlarının tuttuğunuda görüyoruz ancak Trabzonspor’un hücumda etkili isimleri olduğunu düşünürsek maçın son düdüğünde çok farklı bir skor olabileceği maç havası yaratıyor bizde. Trabzonspor’un İsmail köybaşının olduğu kanadı farklı rotasyonla değiştirebilirse çok daha iyi olabilir,Fenerbahçe ise orta sahasını güçlü bir oyuncu rotasyonu ile çıkarsa maç daha çok ortada gidebilir, eğerki dediğim gibi bu iki takım dediğim şekilde maça başlamazlarsa biz futbol severler için bol gollü bir maç izletebilir. Birde ülkemizde her maç sonunda konuştuğumuz bir şey var tabikide hakemler Ali şansalan bu tür büyük maçları yönetebilecekmi bilmiyorum kendisini takip ettiğim kadar bu maç onun için zorlu bir sınav olacak maça etkisi olacağınıda düşünüyorum, futbol sever olarak inşallah etkisi olmaz olursa insanların 90 dakikalık maç keyfi berbat bir Türk dizilerine döner, tarafsız birisi olarak bu tür büyük maçların oynanmadan sonucunun kestirilmeyeceğini düşünüyorum.Birde Trabzonspor’un Hamşik eksiği Takım olarak oyunlarını etkileyebilir onun yerine oynayacak olan siopisin bu takıma ne vereceği çok merak ediyorum Alanyaspor’da oynadığı oyunun üzerinde bir oyun sergilerse Trabzonspor’da ortasahada rotasyona 1. Sırada yazdırabilir adını. İnşallah keyifli bir maç izleriz diye Ümit ediyorum şimdiden iki takımada başarılar.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
8.45₺
Çekimlerim
0
Haftasonu oynanacak Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maç sizce nasıl biter?
Bir Fenerbahçeli olarak zor bir maç olacağını düşünüyorum. Trabzonun galibiyeti yada beraberlikle bitebilir. Gönül Fenerbahçenin kazanmasını istiyor ama gerçekleride göz ardı etmemek lazım.
Fener kazanır