Siccin 4

5.00 Oylama
1 Değerlendirme

Siccin 4

2 20
Konular
167
NZ Yaşı
4 Ay 5 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
92.41₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
# Siccin 4 Film Özeti

**Siccin 4**, aile içindeki sırlar, açgözlülük ve doğaüstü olaylar etrafında şekillenen gerilim dolu bir korku filmidir. Serinin dördüncü yapımı olan film, maddi sıkıntılar nedeniyle alınan bir kararın nasıl korkunç sonuçlara yol açabileceğini anlatır.

Hikâye, maddi zorluklar yaşayan Yılmaz ve ailesinin etrafında gelişir. Yaşanan talihsiz bir olayın ardından aile büyük bir borç yükünün altına girer. Çaresiz kalan aile, geçici bir süreliğine uzun zamandır kullanılmayan eski bir konağa taşınmaya karar verir. Ancak bu ev, göründüğü kadar sıradan değildir.

Aile konağa yerleştikten sonra açıklanamayan olaylar yaşanmaya başlar. Gece duyulan sesler, gölgeler, ürkütücü görüntüler ve evin geçmişine dair ortaya çıkan gizemler, herkesin huzurunu kaçırır. Başlangıçta yaşananları tesadüf olarak değerlendiren aile üyeleri, zamanla evde karanlık bir varlığın etkisini hissetmeye başlar.

Konağın geçmişi araştırıldıkça yıllardır saklanan sırlar ve unutulmuş olaylar gün yüzüne çıkar. Evde daha önce yaşayan insanların yaşadıkları trajediler, günümüzde yaşanan korkunç olaylarla bağlantılıdır. Aile, üzerlerindeki lanetin kaynağını öğrenmeye çalışırken kendilerini giderek büyüyen bir kabusun içinde bulur.

Gerilim arttıkça aile bireyleri arasındaki güven duygusu da sarsılır. Korku ve panik, herkesin farklı kararlar almasına neden olur. Ancak geçmişten gelen karanlık güçler, yalnızca evi değil, aile üyelerinin ruhlarını da etkisi altına almaya başlamıştır.

## Sonuç

Siccin 4, ürkütücü atmosferi, karanlık hikâyesi ve sürükleyici olay örgüsüyle serinin dikkat çeken filmlerinden biridir. Aile bağları, gizli sırlar ve doğaüstü korku unsurlarını başarılı şekilde bir araya getiren film, izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunar. Özellikle eski konak teması ve giderek yükselen korku dozu sayesinde Türk korku sinemasında kendine özel bir y
er edinmiştir.

Konular
3,083
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
611.36₺
Çekimlerim
0
Hocam açıkçası serinin ilk iki filmi bence çok daha sağlamdı, dördüncü filmde o eski gerilim havasını pek yakalayamadım. Korku filmi sevenler için izlenebilir tabii ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım diye düşünüyorum.

Konular
167
NZ Yaşı
4 Ay 5 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
92.41₺
Çekimlerim
0
Hocam açıkçası serinin ilk iki filmi bence çok daha sağlamdı, dördüncü filmde o eski gerilim havasını pek yakalayamadım. Korku filmi sevenler için izlenebilir tabii ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım diye düşünüyorum.
Dünya çapına hitap eden korku filmi yapamayan bir sektörümüz olduğu sürece normal hocam

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol