NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
17.44₺
Çekimlerim
0
Öncelikle burada yazacaklarım yatırım tavsiyesi değildir !

Ben shib coinin, bir doge alternatifi olacağını düşünüyorum . Anlık olarak shib coin biriktirmeye başladım (3m ) 2022 yılının ortalarında 20krş olabilir diye düşünüyorum . Gözde coinler arasına girdi bir kaç yıl sonra 0.50 olabilir . Bir kaç yıl elimde tutacağım en az 1mlr adet yapmayı düşünüyorum

Minig yapmak isterseniz : (Referans link paylaşımı şu an için yasak olduğu için kaldırıldı)

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
17.44₺
Çekimlerim
0
kumar'dan farkı yok
kumardan çok farkı var
Kumar ;
tamamen şansa dayalıdır ( aslında şansda değil kasa 3 kazanır oynayan 1 kazanır )

Coin :
Analiz yapabilirsiniz
Projenin amaçlarına bakabilirsiniz
Arz - hacim gibi faktörlere bakabilirsiniz

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
18.69₺
Çekimlerim
0
kumardan çok farkı var
Kumar ;
tamamen şansa dayalıdır ( aslında şansda değil kasa 3 kazanır oynayan 1 kazanır )

Coin :
Analiz yapabilirsiniz
Projenin amaçlarına bakabilirsiniz
Arz - hacim gibi faktörlere bakabilirsiniz
Hayır bilgim yok

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
Valla ben biraz tongaya düşmüştüm ama az olsa ucundan kurtardım diyebilirim.

Bu SHIB coin ilk çıktığı zamanlarda biliyorsunuz epey hype yakaladı ve çok yükseldi. ben bu hype a biraz geç kaldım ve ne yazık ki yüksekten almak zorunda kaldım. sonra tabi ne oldu, coin dibe vurdu.

öyle çok yüksek miktarlarda alışveriş yapmamıştım fakat yine de benim için önemli bir miktardı. baya dibe vurdu yani aldıktan sonra. satsan da ne alacaksın ki zaten dibe vurmuş. bırak kalsın öyle dedim ve şimdi yükselişini güzel güzel takip ediyorum :D

ayrıca kripto para dünyasına kumar demeyin artık lütfen, bunun borsadan fark yok neredeyse. analiz yaparsın, proje takip edersin, white paper okursun vs bir ton olay var ama kumar yok. tabi kumar gibi oynayanlar da var hiçbir şey bilmeden marginli işlem yapıp evi arabayı kaptıranlar var. siz onlardan olmayın :D

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
38.33₺
Çekimlerim
0
Şimdi shiba hakkında biraz bilgi vereyim.

1-Shiba coin toplamda dokuz yüz doksan dokuz trilyondan fazla miktara sahip. Şuan dolaşımda yaklaşık dört yüz trilyon tane var. Yani toplam coin miktarinin yaklaşık yüzde kırkı piyasada. Bu da daha piyasaya sürülmüş yüzde altmış gibi bir miktar var.

2- Shiba nin şuan değeri coin başına 0.00023 TL. Piyasa hacmi yani shibanin piyasaya sürülmüş toplam coinlerinin toplam değeri yaklaşık 120 milyar TL. Senin hedefin olan 0.2 TL ye ulaşabilmesi için şirketin yani coini yaratanların piyasaya hiç coin sürmeden bin katına ulaşması lazım. Bin katına ulaşmış bir Shiba nin piyasa değeri 120 TRİLYON TL ( yeni parayla) olması gerekir. Dolar bazında 12 trilyon dolar eder bu. Bu gerçekten çok çok zor bir hedef. Binlerce kat artmış bir coinden daha fazla beklentiye girme.
Sana tavsiyen küçük miktarlarla yeni cikan coinlere yatırım yap. 5-10 dolar gibi üzmeyecek paralarla pancakeden alım yap. Şansın varsa çarpı elli çarpı yüz ler hiç hayal değil.
Örnek 1: hamster. 1 ayda iki bin kat arttı. En dipten ben yaklaşık çarpı on yaptım hsterden.
Örnek 2: drop coin. Çarpı 5 teyim.
Örnek 3:SHİRTUM. BEN CARPİ 8 YAPTİM CİKTİM. Ben çıktıktan 10 gün sonra çarpı 40 a gitti.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
52.09₺
Çekimlerim
0
5 milyona yakın elimde tutuyorum. Sata sata o kadar kaldı. Dolaşımdaki miktar aşırı fazla, 0.01 görmesi çok zor ama bir umut tutuyoruz
bence satma knk beş milyon tut elinde 2 sene sonra olsa bile 1 tl olur zamanında elimde beş milyon vardı sattım dersin üzülürsün bir sürü borsada işlem yapıyor emin ol bu işlerde sabır gerekiyor btc 8$ dan 100 adet satmıştım zamanında şimdi elimde 100 adet olsa 600.000$ olacaktı