https://nizore.com/threads/kedilerde-asi-programi-nasil-olmalidir.269/ linkteki konuda 500 karakter uyarısı nedeniyle 3 ayrı mesaj gimek zorunda kaldım çünkü 
Ben bu etiket işini denedim yapamıyorum bahsedermisinizArkadaşlar merhaba.Üye olalı yaklaşık 24 saat oldu ve 3-4 saatlik çalışmayla 50 tl sınırına gelmiş durumdayım.Tek yapmanız gereken klavyenizi güzel ve dikkatli kullanmanız.Fakat herkesten tek ricam etiketleri araştırıp sitenin hit yapabileceği şekilde kullanmanız.Site sahipleri ciddi yatırımlar yapmış ve bizlerde bu yatırımlarının geri dönüşü için biraz daha çalışmalıyız.Şu ana kadar hiç sıkıntı yok ama ayırdıkları bütçe bittiği takdirde elimizde kalan sadece reklam gelirleri olacak.Bu yüzden hep birlikte siteyi hitlendirmek adına çalışalım.Herkese bol kazançlar.Sağlıcakla kalın.
Etiket görevi defalarca denedim olmadı nasıl oluyor bilgi verirmisinizArkadaşlar merhaba.Üye olalı yaklaşık 24 saat oldu ve 3-4 saatlik çalışmayla 50 tl sınırına gelmiş durumdayım.Tek yapmanız gereken klavyenizi güzel ve dikkatli kullanmanız.Fakat herkesten tek ricam etiketleri araştırıp sitenin hit yapabileceği şekilde kullanmanız.Site sahipleri ciddi yatırımlar yapmış ve bizlerde bu yatırımlarının geri dönüşü için biraz daha çalışmalıyız.Şu ana kadar hiç sıkıntı yok ama ayırdıkları bütçe bittiği takdirde elimizde kalan sadece reklam gelirleri olacak.Bu yüzden hep birlikte siteyi hitlendirmek adına çalışalım.Herkese bol kazançlar.Sağlıcakla kalın.
Hata devam ediyor mu hocam? Anlık karakter güncellemesine denk gelmiş senin konu muhtamelenhttps://nizore.com/threads/kedilerde-asi-programi-nasil-olmalidir.269/ linkteki konuda 500 karakter uyarısı nedeniyle 3 ayrı mesaj gimek zorunda kaldım çünkü![]()
Sırası ile içerikler kontrolden geçirip onaya sunuyoruz hocam biraz geç olabiliyor bazen bunun için özür diliyorum. Bizde sisteme tam alışıp pratikliğimizi arttırınca he şey çok daha hızlı ve seri olacaktır.Hayır, diğer başka bir konuda paylaştığım mesaj için aynı durum ile karşılaşmadım. Ancak, henüz onaylanmadığı için yayınlanmasını bekliyorum sadece.
Merhaba Necla hanımEtiket görevi defalarca denedim olmadı nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
Evet alınabiliyor. Forum üzerindeki tüm konulara yorum yaparak para kazanabilirsiniz. Aynı konuya da birden fazla yorum yapabilirsiniz ama bunu bir spama çevirmeden tabi. Peş peşe 2 yorum atmak yasak zaten genel bir forum kuralı. Birisi bir şey yazdığında yapılabilir yada toplu olarak her birine edit yapabilirsiniz. Demek istediğim bunu fırsat gibi görüp sadece para kazanma odaklı boş muhabbet üreterek değil verimli ve güzel bir şekilde kullandığınızda bir sorun olmaz.Kendi açtığımız konulara yapılan yorumlara verdiğimiz 100+ kelime cevaplar için de ücretlendirme yapılıyor mu? @boss
hayırlı olsun kardeşimKayıt olup bizde yerimizi aldık. Hayırlı olsun bakalım.
Linkteki konu başlığımda verdiğim yanıt spam olarak mı kabul edildi?Evet alınabiliyor. Forum üzerindeki tüm konulara yorum yaparak para kazanabilirsiniz. Aynı konuya da birden fazla yorum yapabilirsiniz ama bunu bir spama çevirmeden tabi. Peş peşe 2 yorum atmak yasak zaten genel bir forum kuralı. Birisi bir şey yazdığında yapılabilir yada toplu olarak her birine edit yapabilirsiniz. Demek istediğim bunu fırsat gibi görüp sadece para kazanma odaklı boş muhabbet üreterek değil verimli ve güzel bir şekilde kullandığınızda bir sorun olmaz.
nizore.com
Hayır hocam yorumunuz yayınlanmıştır.Linkteki konu başlığımda verdiğim yanıt spam olarak mı kabul edildi?
Soğuk Algınlığına İyi Gelen Yöntemler
Soğuk algınlığına iyi gelen yöntemler havaların soğumaya başlamasıyla birlikte daha fazla merak konusu olmaktadır. Soğuk algınlığı, özellikle kış mevsiminde en çok görülen rahatsızlıkların başında gelmektedir. Eğer çok ciddi bir soğuk algınlığı söz konusu değilse, evinizde yapabileceğiniz basit...nizore.com
Yayınlanması konusunda sorun yok, ben de gördüm kısa sürede onaylandığını. Ancak, sanki 100+ kelime olan yorum için cüzdana aktarım yapıldı gibi.Hayır hocam yorumunuz yayınlanmıştır.