Bol kazançlar.üyeliğimizi oluşturduk hayırlı olsun herkes için diyelim.
Kazancın bol olsun hocam.Sanırım forumun ilk para çekme isteğinde ben bulundumGelişmeleri buradan aktaracağım
Konuda yazdığınız gibi iletişim kısmından yolladımKazancın bol olsun hocam.
Çekim için mail gönder işleme alalım.
Hayırlı uğurlu olsun ilk çekiminiz
Güzel dilek ve düşüncelerin için teşekkürler. Bol kazançlar ve keyifli zamanlar dilerim.Türkiyede görülmemiş bir sistem, gerçekten ilgi çekici ve gerekli ilgiyi göreceğine inanıyorum umarım sizin içinde kullanıcı içinde kazançlı olur erkenden yerimizi alalım hayırlı uğurlu olsun.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim hocam.Arkadaşlar merhaba.Üye olalı yaklaşık 24 saat oldu ve 3-4 saatlik çalışmayla 50 tl sınırına gelmiş durumdayım.Tek yapmanız gereken klavyenizi güzel ve dikkatli kullanmanız.Fakat herkesten tek ricam etiketleri araştırıp sitenin hit yapabileceği şekilde kullanmanız.Site sahipleri ciddi yatırımlar yapmış ve bizlerde bu yatırımlarının geri dönüşü için biraz daha çalışmalıyız.Şu ana kadar hiç sıkıntı yok ama ayırdıkları bütçe bittiği takdirde elimizde kalan sadece reklam gelirleri olacak.Bu yüzden hep birlikte siteyi hitlendirmek adına çalışalım.Herkese bol kazançlar.Sağlıcakla kalın.
Foruma her girdiğiniz içerikten para kazanabiliyorsunuz bunun için belirli bir tarih yoktur. Yazılan içerik size ait yani kopya olmaması ve gerekli kelime sınırlarında olması yeterlidir.Özür dilerim tam olarak anlayamadım ama sitenin yazı girme konusunda belirli bir bütçesi mi var yani bir süre sonra sadece girdiğimiz yazılar üzerinden de mi ücret alımı kesilecek. Teşekkürler.
Yok düzenleme yaptık hocam karakter olarak 7000 civarı buda ortalama 500 kelime gibi bir şey oluyor yani. Yeni açılan konular ortalama 500 kelime olmalı maksimum. Buda 200 ile 500 kelime arası kazanç anlamına geliyor yani 2-5 TL arası bir kazanç her yeni konu için.500 karakter sınırlaması mı getirildi mesajlar için?