PARA KAZAN Nizore' Den Çekim Yapan Kullanıcılarımız

PARA KAZAN Nizore' Den Çekim Yapan Kullanıcılarımız

117 4,549

Sende Nizore İle Kazanç Sağlamak İster Misin?

• Kullanılan toplam oy
    179

sıradan birisi
Konular
106
Ticaret
1 / 0 / 0
NZR
67.96₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 1 / 0 / 0
@mofrad arkadaşımızı kalben tebrike deriz. Biraz önce ilk para çekim işlemi başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Başarılarının devamı ve bol kazançlar diliyoruz.

mofrad-nizoren ilk çekim işlemi.png

sıradan birisi
Konular
106
Ticaret
1 / 0 / 0
NZR
67.96₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 1 / 0 / 0
Para nasıl çekilir tarif edermisiniz. Çekilen
yeri bulamadım sistemde bununla ilgili video aradım bulamadım yok sanırım yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar buyrun;https://nizore.com/threads/nizore-ile-sende-interneten-para-kazan.88/

AZAN/KAZAN Sisteminden Elde Ettiğim Kazancı Nasıl Çekerim?

Bu sistemden kazandığınız paralar 'Cüzdan' sekmenizde birikir ve sonrasında bizlerden çekim talebi oluşturarak çekebilirsiniz. Çekim talepleriniz ilk 10 tanesi 50 TL ve ondalık katları olacak şekilde Kripto Para olarak çekilebilir. Bunun için cüzdanınızda 50 TL olduğunda 'İLETİŞİM' butonumuzdan, Para Çekme konu başlıklı, içeriğine de 'Cüzdanımdaki kazancımdan 50 TL çekmek istiyorum' yazmanız yeterli olacaktır. Bildiriminiz bize mail olarak geldikten sonra işleminiz incelenir ve en geç 24 saat içinde size geri dönüş yapılarak sizden ödemenin yapılacağı bir kripto para adresi talep edilir. Sizden gelen bilgiye göre işleminiz hızlıca halledilip kazancınız size ulaştırılır. Ardından Cüzdanınızdan çekim yaptığınız miktar, 'Çekimlerim' sekmesine geçiş yapılarak hesabınızdan düşülür. Bir para işleminizin ardından en az 48 saat geçtikten sonra yeniden para çekme isteğinde bulunabilirsiniz. İlk 10 çekim işlemi sonrası para çekme miktarı 250 TL ve ondalık katları olarak devam edecektir.

Konular
16
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 9 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
61.74₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Selamlar buyrun;https://nizore.com/threads/nizore-ile-sende-interneten-para-kazan.88/

AZAN/KAZAN Sisteminden Elde Ettiğim Kazancı Nasıl Çekerim?

Bu sistemden kazandığınız paralar 'Cüzdan' sekmenizde birikir ve sonrasında bizlerden çekim talebi oluşturarak çekebilirsiniz. Çekim talepleriniz ilk 10 tanesi 50 TL ve ondalık katları olacak şekilde Kripto Para olarak çekilebilir. Bunun için cüzdanınızda 50 TL olduğunda 'İLETİŞİM' butonumuzdan, Para Çekme konu başlıklı, içeriğine de 'Cüzdanımdaki kazancımdan 50 TL çekmek istiyorum' yazmanız yeterli olacaktır. Bildiriminiz bize mail olarak geldikten sonra işleminiz incelenir ve en geç 24 saat içinde size geri dönüş yapılarak sizden ödemenin yapılacağı bir kripto para adresi talep edilir. Sizden gelen bilgiye göre işleminiz hızlıca halledilip kazancınız size ulaştırılır. Ardından Cüzdanınızdan çekim yaptığınız miktar, 'Çekimlerim' sekmesine geçiş yapılarak hesabınızdan düşülür. Bir para işleminizin ardından en az 48 saat geçtikten sonra yeniden para çekme isteğinde bulunabilirsiniz. İlk 10 çekim işlemi sonrası para çekme miktarı 250 TL ve ondalık katları olarak devam edecektir.
Kripto para adresi nedir bilgi verirseniz daha önce böyle işlem yapmadım

Konular
1
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
11.91₺
Çekimlerim
0
Ben uygulamayı dün YouTube yoluyla keşfettim ve anladığım kadarıyla çok yeni bir proje gibi görünüyor ben yaklaşık olarak 1, 1.5 saat falan uğraştım yeni girdiğim için ilk nasıl para kazanildigini anlayamadım ama biraz ugrasinca 15 TL kazandım tabiki şuana kadar çok siteye girdik ilk başlarda çok veriyor çekim limitine yaklaştıkça kazanmayı imkansız hale getiriyorlar ama nizorede böyle bir şey yok rahatlıkla kullanabilirsiniz kazanabilirsiniz ve eğer uğraşırsınız rahatlıkla bir iki günde çok rahat 50 TL ye ulaşabilirsiniz ve çok çekim kanıtı var benim bildiğim site yeni yeni olduğu için ve bizde ilk kullanıcıları olduğumuz için bize iyi paralar veriyorlar bence bundan iyi yararlanmaliyiz yorum yapınca kazandırıyor beğeni yapınca kazandırıyor takip edince kazandırıyor ankete katılınca kazandırıyor ve en önemlisi referans ile de kazandırıyor yanlış anlamadiysam referans başına 3 TL veriyor ben henüz bir arkadaşımı davet ettim şuan ondan gelecek olması gereken 3 TL yi bekliyorum gelirse baya bir çevrem var onlarda davet edip güzel bir para kazanmayı düşünüyorum özellikle şunu da belirtmek isterim referans davet ettiğinizde referansınizin en az 25 cümlelik bir mesaj yazması gerekiyor zaten ana sayfadan ulaşabilirsiniz kurallara ve gerçekten çok içtenlikle teşekkür ederiz Nİzore ....😊😘
Bence de çok iyi bir uygulamaya benziyor. Bende yeni kayıt oldum geziniyorum hala amma anlamadım yaani iyi bir uygulama benzeşe.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konular
16
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 9 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
61.74₺
Çekimlerim
0
Selam arkadaşlar. Bu başlık altında Kazanç Sistemimizden çekim yapan kullanıcılarımızı çekim işlemleri oldukça paylaşacağız. Sistemin güvenli ve kazançlı olduğunu sizler de buradan göreceksiniz.

Herkese bol şanslar.

ŞU ANA KADAR; 20 FARKLI ÜYE, 23 KEZ İŞLEM VE 1200 TL PARA ÇEKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞTİR. (Başlangıç tarihi 4 Ekim 2021)
Ben kiropto para için hesap açıyordum ama tel nomu kabul etmiyorlar. Hesap açamıyorum. Ne yapmalıyım başka yolu varmı acaba. Paramı çekemicem bu durumda.

Konular
1
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
NZ Yaş
35
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
55.02₺
Çekimlerim
0

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol