Memleketiniz neresi?

Memleketiniz neresi?

57 1,610
Konular
3
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
NZ Yaş
33
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
75.68₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Salam arkadaslar.ben Azerbaycandan uye oldum.nasilsiz iyisiz insallah.Azerbaycandan sizlere salam getirmisem.Allah sizi qorusun.sisteme zaten yeni geldim.oddmeler nereye yapiliyor arkadaslar?rica edirem melumati olan cavab versin?Turkiyedd olmaq isterdim
Hepinozi cox seviyorum.Allah sizden razi olsun.hamiya bol qazanclar arzu edirem.

Konular
2
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
31.09₺
Çekimlerim
0
Salam arkadaslar.ben Azerbaycandan uye oldum.nasilsiz iyisiz insallah.Azerbaycandan sizlere salam getirmisem.Allah sizi qorusun.sisteme zaten yeni geldim.oddmeler nereye yapiliyor arkadaslar?rica edirem melumati olan cavab versin?Turkiyedd olmaq isterdim
Hepinozi cox seviyorum.Allah sizden razi olsun.hamiya bol qazanclar arzu edirem.
Burdur

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
NZ Yaş
41
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Ve aleykümselam can kardas azeybaycan iki millet tek devlet

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
NZ Yaş
41
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
26.55₺
Çekimlerim
0
Memleketim Çankırı küçük bir yer genelde insanların köy gibi dediği mecburiyetten de insanların çokça ziyaret ettiği bazı ilçeleri doğu görevi olarak geçen, terminalinde daha düne kadar sadece Ankara ve İstanbul’a otobüsler olan şehrin ortasından küçük bir çay geçen oda daha yeni düzeldi kılık kıyafet konusunda istediğini bir türlü bulamadığın gezilecek tek tük yeri olan yine son dönemde öğrencilerden dolayı küçük bir çarşının içinde bir sürü kafeterya olan sade sıradan küçük bir şehir ama yine de seviyorum sessiz sakin kendi halinde kendi yağında kavrulan en önemlisi de büyüdüğüm yer olduğu için yoksa bunları yazarken düşündüğümde sevilecek pek de bir yanı yok canım memleketimin.

Konular
1,985
NZ Yaşı
12 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
447.43₺
Çekimlerim
0
Aleykümselam hocam hoş geldin aramıza. Azerbaycanlı kardeşlerimizi burada görmek gerçekten çok güzel. Ödemeler konusu hakkında forumdaki yetkili arkadaşlar veya kurallar kısmı sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol