Bol bol şans diliyorumSana manuel olarak 5 TL ekleme yapıyorum şimdi. İlerde bulunduğun IP ile alakalı sistem uyarı verirse o zaman yeni düzenleme yeniden yapılır hocam bol şans ve kazançlar.
Bol bol şans diliyorumSana manuel olarak 5 TL ekleme yapıyorum şimdi. İlerde bulunduğun IP ile alakalı sistem uyarı verirse o zaman yeni düzenleme yeniden yapılır hocam bol şans ve kazançlar.
Çok güzel olmuş şahaneSirf amaç para kazanmak ise bence bu platform olmaz.
Ama kullanıcıların temel amacı tamamen hem bilgi kazanmak hem öğrenmek hemde paylasarak kazanmak olursa o zaman kullanıcı arkadaşlar daha fazla bir keyif alır.
Bu sitenin uzun süre ayakta kalacağına şüphem yok ama gelenler umarım sırf kazanç ugruna heba etmezler.
İ
sen neden sürekli çok güzel olmuş şahane bence güzel olur tarzı yorum yapiyorsun konunun ne olduğunu dahi anlamıyorsun hayır bide benim yazdığım cevabı alıntı yapıp şahane diyorsun..Çok güzel olmuş şahane
Peki arkadaşımı getirdim ama ne yapması gerek benim ücret almam için
gerçekten çok kolaymış. tam anlamıyla bize lazım olan bilgi platformu olmuş.bence geliştiğinde burası birden çok değer kazanabilir. herkesi davet ediyorumHesabım nasıl 50₺ olur diyorsan cevabı çok basit..
Gibi birçok alandan, her biri farklı değerlere sahip nakit paralar kazanabilirsin. Yani forumda vakit geçirdiğin her an para kazanabilirsin.
- Konu açarak, (200 kelime ve üzeri)
- Mesaj atarak, (100-300 kelime arası)
- Foruma günlük giriş yaparak,
- Konularına etiket girerek,
- Profil resmi yükleyerek,
- Arkadaş davet ederek,
- Başkalarının konu ve mesajlarını beğenerek,
- Anketlerde oy kullanarak,
- Başka kullanıcıları takibe alarak,
- Doğum gününe özel nakit kazanarak
- Uygunsuz içeriği bize bildirerek..
Bu siteyi çok beğendim kesinlikle diğer sosyal medya hesaplarında tüm gün geçiriyoruz foto beğeni yorum neler yapıyoruz çekilişlere de katılıyoruz ama hiç çıkmıyor. Gün sonunda bakıyoruz zamanımızı almış başka bir şey değil bide insanların gezdiğini gördükçe ya da yiyecek içecek paylaştığını gördükçe keyfimiz kaçıyor ama bu site öğrenirken de kazandırıyor çok beğendim gerçekten bol şans yolunuz açık olsun inşallah.G
Evet gerçek.50 TL' ye ulaştığında para çekim formunu doldurman yeterli olacaktır.
200-300 kelimeye ne kadar veriyor ki?Hesabım nasıl 50₺ olur diyorsan cevabı çok basit..
Gibi birçok alandan, her biri farklı değerlere sahip nakit paralar kazanabilirsin. Yani forumda vakit geçirdiğin her an para kazanabilirsin.
- Konu açarak, (200 kelime ve üzeri)
- Mesaj atarak, (100-300 kelime arası)
- Foruma günlük giriş yaparak,
- Konularına etiket girerek,
- Profil resmi yükleyerek,
- Arkadaş davet ederek,
- Başkalarının konu ve mesajlarını beğenerek,
- Anketlerde oy kullanarak,
- Başka kullanıcıları takibe alarak,
- Doğum gününe özel nakit kazanarak
- Uygunsuz içeriği bize bildirerek..
Arkadaşlarının 25 mesaj a ulaşması lazımHocam arkadaş davetlerimden hiç kazanamıyorum yardımcı olur musunuz ?