ANKET Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    208
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
75.49₺
Çekimlerim
0
Dünya da ki yaşam hayatım boyunca 4 telefonum 2 tabletim oldu hepsi Samsung markasına ait cihazlardı. Samsung iyi ve kaliteli bir marka fakat şimdiye kadar kullandığım bütün cihazlarımda bir şey dikkatimi çekti, Samsung cihazları ilk kullandığınız 8-9 ay boyunca kasma donma olmadan güzel fps ve kaliteli hizmet sağlayabiliyorken, ilk 8-9 aydan sonra artık kasmaya ısınmaya ve kalitesizleşmeye başlıyor. Şuan ki telefonum Samsung M30S ilk aldığımda adeta bir süper güçtü ama şuan da o ilk başta ki aldığım performansı alamıyorum ve bu Samsung'un gözümde düşmesine neden oluyor. Bundan sonra cihaz alırsam alacağım ilk cihazın markası İPhone olacak. Kesinlikle en kaliteli telefonları üreten tek marka diyebilirim. Konuya olan ilginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim hocam :)).

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
30.02₺
Çekimlerim
0
salam men ilk telefonum samsung qarand prime olub cox gozel telefon idi ilk aldigim dovrleerde cox debde olan telefon idi .yaddasi 8 gb idi ancag o dovre gore bu yaddas cox yaxsi idi cunki o dovrde proqramlarin yaddan tutumu az idi buna gore 8 gb o dovre gore gorurdu.sonra redmi 4 x aldim bu telefon daha guclu idi cunki redminin yeni cixan ve brend telefonu idi .bu telefonun yaddasi 32 gb idi ram ise 3 idi .men o telefonu 4 il isletdim telefon sanki bir ejdaha idi .alinan gunnen uzune qoruyucu cektirmisdim onuncun uzu temiz qalmisdi arxasinda ise kicik ciziglar var idi .ancag bu telefonun sonu yaxsi olmadi .bir gun baliq tutmaga gedmisdim ayagim daslardan surusdu ve telefon cibimde idi onuncun telefonde menimle birge suya dusdu .bunan sonra telefonu qurudub yeniden acmaga ceht etdim ancag acilmadi onunlada bu telefonla vidalasmali oldum .indiki telefonum redmi 8 bunu 1 ildi isledirem buda yaxsi telefondu coz xosuma gelir .bu telefonun yaddasi 64 rami ise 4 dur ancag gunumuzdeki uygulamalar cox yer tutur onuncun bu qeder yaddas ve ram bes etmir .gunumuzde bunnan daha yaxsisina ehtiyac var .bunnan sonraki telefonu poco fikirlesirem hem gorkemi hemde dozumluluyu var insallah ala bilerem biraz pul yigib onu lmagi dusunurem

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
40.12₺
Çekimlerim
0
Ben xaomi redmi note 9s kullanıyorum ve bütün aile xaomi kullanıcısı. Çünkü hem ucuz hem kaliteli yani fiyat performans olarak çok iyi bir telefon grubu.