Korkuli filimdi dimi?Dappe filmi vardı okulda izlemiştim sinemada izlemiştim gerçekten de cin filimleri türkiyede nobel ödülü alır insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten anormal biri oluyor istemeden insan ben yaşadım ondan diyorum bu arada bir arkadaşımdan duymuştum cin filminde oynuyan oyuncular iyileşene kadar psikolojik destek görüyormuş kimileri yıllarca kimileri aylarca görüyormuş ta ki iyileşene kadar teşekkür ediyorum herkese bol kazançlar![]()
halka filminden sonra korku filmi izlemeyi bıraktım.
Korkulu filmbüyü dabbe cinli filim ler varya cok etkilendim hatta korkudan filimlerin ismi bile aklıma gelmedi vallaha o derece yani hocam ne yapacan izleyecekmısın vallaha tavsiye etmem izlemenizi sonra etkisindee kalıyorsunuz benden size soylemesi izlemeyin sakınn haaahele yalnız filan izlemeyin benden size tavsıye hocamm ama tercihh yine sizin tabiiii............
büyü dabbe cinli filim ler varya cok etkilendim hatta korkudan filimlerin ismi bile aklıma gelmedi vallaha o derece yani hocam ne yapacan izleyecekmısın vallaha tavsiye etmem izlemenizi sonra etkisindee kalıyorsunuz benden size soylemesi izlemeyin sakınn haaahele yalnız filan izlemeyin benden size tavsıye hocamm ama tercihh yine sizin tabiiii............büyü dabbe cinli filim ler varya cok etkilendim hatta korkudan filimlerin ismi bile aklıma gelmedi vallaha o derece yani hocam ne yapacan izleyecekmısın vallaha tavsiye etmem izlemenizi sonra etkisindee kalıyorsunuz benden size soylemesi izlemeyin sakınn haaahele yalnız filan izlemeyin benden size tavsıye hocamm ama tercihh yine sizin tabiiii............