Ben ne yapardım değilde herkesin en başta alım gücü artmış olurdu şim 10 tl ye 1 ürün alırken o zama 10 tl ye 10 ürün alabilirdik
Direk Araba AlırdımEkli dosyayı görüntüle 374
Evet arkadaşlar doların sert yükselişi ile ilgili haberlere çokça rastladığımız bu günlerde fantastik bir soru aklıma geldi.
Şuan Dolar 1 TL olsa ne yapardınız? İlk ve ikinci yapacağınız şeyi yazarsanız oldukça güzel bir konu oluşacağını düşünüyorum.
Ben hemen gidip yaklaşık 50-60 adet ekran kartı alır, mining yapardım![]()
Belki ekonomi çökerdiEkli dosyayı görüntüle 374
Evet arkadaşlar doların sert yükselişi ile ilgili haberlere çokça rastladığımız bu günlerde fantastik bir soru aklıma geldi.
Şuan Dolar 1 TL olsa ne yapardınız? İlk ve ikinci yapacağınız şeyi yazarsanız oldukça güzel bir konu oluşacağını düşünüyorum.
Ben hemen gidip yaklaşık 50-60 adet ekran kartı alır, mining yapardım![]()
Geçen çok güzel hareketler bunlarda 1 TL'nin 10 dolar olduğu konusunu alan bir skeç yapılmıştı. Soruyu görünce aklıma o skeç geldi. Aslında o skeçte yapılan her şeyi yapardım. Ancak yapmak istediğiniz ilk iki şeyi yazmışsınız. İlk olarak sahip olmak istediğim fotoğraf makinesi bilgisiyar cep telefonu gibi teknolojik ürünleri alırdım. İkinci olarak sık sık yurt dışına çıkardım bakanımızın dediği gibi beyin göçü yapmayarak DÜNYAYI KEŞFEDERDİM. Ah ah nerde o günler. Şimdilerde hayatımız dolar olmuş. Doların düşmesini değil acaba dolar nereye kadar çıkacak onu hayal ediyoruz. Umarım en kısa sürede dolar düşer de biz de rahat nefes alırız. Öyle 1 TL olmasınada gerekGeçen çok güzel hareketler bunlarda 1 TL'nin 10 dolar olduğu konusunu alan bir skeç yapılmıştı. Soruyu görünce aklıma o skeç geldi. Aslında o skeçte yapılan her şeyi yapardım. Ancak yapmak istediğiniz ilk iki şeyi yazmışsınız. İlk olarak sahip olmak istediğim fotoğraf makinesi bilgisiyar cep telefonu gibi teknolojik ürünleri alırdım. İkinci olarak sık sık yurt dışına çıkardım bakanımızın dediği gibi beyin göçü yapmayarak DÜNYAYI KEŞFEDERDİM. Ah ah nerde o günler. Şimdilerde hayatımız dolar olmuş. Doların düşmesini değil acaba dolar nereye kadar çıkacak onu hayal ediyoruz. Umarım en kısa sürede dolar düşer de biz de rahat nefes alırız. Öyle 1 TL olmasınada gerek yok.
Valla şu zamana kadar teknolojik olan ya da olmayan ürünlerin dolar arttıkça fiyatlarının arttığını ama dolar düşünce fiyatlarının düşmediğini, dolar tekrar arttığında o fiyatların tekrar arttığını gördük. O yüzden şunu alırdım bunu alırdım diye bir hayal kuramıyorum çünkü bir şeylerin fiyatlarının düşeceğine inanmıyorum.Valla şu zamana kadar teknolojik olan ya da olmayan ürünlerin dolar arttıkça fiyatlarının arttığını ama dolar düşünce fiyatlarının düşmediğini, dolar tekrar arttığında o fiyatların tekrar arttığını gördük. O yüzden şunu alırdım bunu alırdım diye bir hayal kuramıyorum çünkü bir şeylerin fiyatlarının düşeceğine inanmıyorum.
Öyle bir durumda paramız değer kazanacağı için farklı bir ülkeye gidip doya doya gezerdim sanırım.