NZR
52.53₺
Çekimlerim
49
Dolar 1 TL olsa hemen yurt dışına çıkıp dışarıdaki şehirdeydi ülkeleri gezmeye başlarım aklıma ilk gelen zaten dolar 1 TL olduğu zaman benim paramdan bir farkı kalmayacağı ve paramın deri üzerinde bir değere sahip olmadığı için artık ona sahip olmanın bir önemi olmadığı için doların üzerinde pek durmazdım ama bugünlerden geri dediğini bilirsem o zaman tamamen dolara yatırım yapar ve geleceğimi bu şekilde planlardım. Şu an için güne kadar hayal olsa da mümkün olması uzun vadede olabilecek bir şey fakat bunun için ülke planlama ve programlamamızı hat safada yükseltmemiz gerekiyor. Böylece istediğimiz şekilde doların düşmesini sağlayabiliriz ancak şu an için bu pek mümkün değil... Hayalini kurmak bile gerçekten zor. İyi forumlar🌿

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
31.28₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 374

Evet arkadaşlar doların sert yükselişi ile ilgili haberlere çokça rastladığımız bu günlerde fantastik bir soru aklıma geldi.

Şuan Dolar 1 TL olsa ne yapardınız? İlk ve ikinci yapacağınız şeyi yazarsanız oldukça güzel bir konu oluşacağını düşünüyorum.

Ben hemen gidip yaklaşık 50-60 adet ekran kartı alır, mining yapardım
:)
Direk Araba Alırdım

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
25.02₺
Çekimlerim
0
Dolar 1 tl olacak ha, o kadar zor bir hayal kurmaya sürükledin ki hayal sınırlarım buna yetmiyor. Dolar bir kaç ay sonra 10.18 desteğine gelecek asıl desteği kırarsa işte o zaman herşey için çok geç olabilir. Bu yüzde hayal kurmayı bırakalım, belki bu yorumu okuyan arkadaşkar abartığımı düşünücek ama şunu unutmayın biz (toplum olarak) saçma hayaller kurarak gerçekleri göremez olduk.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 374

Evet arkadaşlar doların sert yükselişi ile ilgili haberlere çokça rastladığımız bu günlerde fantastik bir soru aklıma geldi.

Şuan Dolar 1 TL olsa ne yapardınız? İlk ve ikinci yapacağınız şeyi yazarsanız oldukça güzel bir konu oluşacağını düşünüyorum.

Ben hemen gidip yaklaşık 50-60 adet ekran kartı alır, mining yapardım
:)
Belki ekonomi çökerdi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Geçen çok güzel hareketler bunlarda 1 TL'nin 10 dolar olduğu konusunu alan bir skeç yapılmıştı. Soruyu görünce aklıma o skeç geldi. Aslında o skeçte yapılan her şeyi yapardım. Ancak yapmak istediğiniz ilk iki şeyi yazmışsınız. İlk olarak sahip olmak istediğim fotoğraf makinesi bilgisiyar cep telefonu gibi teknolojik ürünleri alırdım. İkinci olarak sık sık yurt dışına çıkardım bakanımızın dediği gibi beyin göçü yapmayarak DÜNYAYI KEŞFEDERDİM. Ah ah nerde o günler. Şimdilerde hayatımız dolar olmuş. Doların düşmesini değil acaba dolar nereye kadar çıkacak onu hayal ediyoruz. Umarım en kısa sürede dolar düşer de biz de rahat nefes alırız. Öyle 1 TL olmasınada gerek yok.
Geçen çok güzel hareketler bunlarda 1 TL'nin 10 dolar olduğu konusunu alan bir skeç yapılmıştı. Soruyu görünce aklıma o skeç geldi. Aslında o skeçte yapılan her şeyi yapardım. Ancak yapmak istediğiniz ilk iki şeyi yazmışsınız. İlk olarak sahip olmak istediğim fotoğraf makinesi bilgisiyar cep telefonu gibi teknolojik ürünleri alırdım. İkinci olarak sık sık yurt dışına çıkardım bakanımızın dediği gibi beyin göçü yapmayarak DÜNYAYI KEŞFEDERDİM. Ah ah nerde o günler. Şimdilerde hayatımız dolar olmuş. Doların düşmesini değil acaba dolar nereye kadar çıkacak onu hayal ediyoruz. Umarım en kısa sürede dolar düşer de biz de rahat nefes alırız. Öyle 1 TL olmasınada gerek

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
20.02₺
Çekimlerim
0
Valla şu zamana kadar teknolojik olan ya da olmayan ürünlerin dolar arttıkça fiyatlarının arttığını ama dolar düşünce fiyatlarının düşmediğini, dolar tekrar arttığında o fiyatların tekrar arttığını gördük. O yüzden şunu alırdım bunu alırdım diye bir hayal kuramıyorum çünkü bir şeylerin fiyatlarının düşeceğine inanmıyorum.
Öyle bir durumda paramız değer kazanacağı için farklı bir ülkeye gidip doya doya gezerdim sanırım.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Valla şu zamana kadar teknolojik olan ya da olmayan ürünlerin dolar arttıkça fiyatlarının arttığını ama dolar düşünce fiyatlarının düşmediğini, dolar tekrar arttığında o fiyatların tekrar arttığını gördük. O yüzden şunu alırdım bunu alırdım diye bir hayal kuramıyorum çünkü bir şeylerin fiyatlarının düşeceğine inanmıyorum.
Öyle bir durumda paramız değer kazanacağı için farklı bir ülkeye gidip doya doya gezerdim sanırım.
Öyle bir durumda paramız değer kazanacağı için farklı bir ülkeye gidip doya doya gezerdim sanırım

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
6.91₺
Çekimlerim
0
Dolar 1 tl olsa keşke avrupa bizi kıskanmaz:) şaka bi yana dolar 1 tl olsa ciddi anlamda fiyatlar düşer mi ondan bile emin değilim çünkü bizim insanımız birbirlerini yolmak için çok fahiş bir fiyata sattıkları ürünler yüzünden dolar 1 tl yi bırak 0.01 tl bile olsa bizim insamızın malesef gözü doymaz.