KRİPTO HABER CoinBase 280 TL Kazandırıyor

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
27.98₺
Çekimlerim
50
Öncelikle buradan üye olun ve belgelerinizi yükleyin. Selfie çekerken yüzünüzü yakın tutun. (Kart bilgisi girmenize gerek yoktur orayı atlayın) :

Sitesinden üye olduktan sonra telefonunuza Coinbase uygulamasını yükleyip belge işlemlerini uygulamadan yaparsanız daha kolay onay alırsınız.

Aşağıdaki linklerde aktif quizler mevcut üye olduktan sonra tek tek açın. Öğren kazan sayfasinda görünmeyenler var linklerden tıklayıp yapin. Quiz bittikten sonra kart ekle kısmı gekiyor o sayfayı gördüğünüz zaman diğer quize geçin. Aşağıda nasıl alacağınızı anlattım oradan yardım alabilirsiniz;

Edit 2: Belgelerinizi yüklendikten 48 saat kadar sonra quizleri yapabiliyor olacaksınız. Ara ara kontrol etmeniz gerekiyor. Tekrar tekrar belge yüklemeyin, size belge onaylandı maili geldiyse tekrar yüklemeye gerek yoktur sadece bekleyin. Eski tip kimlik de kabul ediliyor.)

Yukardaki kısmı sonradan ekledim nasıl alacağınızı adım adım burada anlattım:

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
9.47₺
Çekimlerim
50
Coinbase kripto para borsası kaydımı 2015 yılında yaptım. Conbase earn kapsamında test çözerek kripto para kazanmak için kimlik onayı ve belirli bir süredir Coinbase borsasına kayıtlı olmak gerekiyor. Çünkü 6 yıldır Coinbase müşterisiyim ve kimlik onayımı yaklaşık 1 yıl önce yaptım. Test çözerek kripto para kazanma hakkını açıkçası 1 yıl sonra henüz 1 ay önce verdiler bana. Bilemiyorum, bu konudaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
42.27₺
Çekimlerim
0
Coinbase yeni Türk üyeliklerini nedense onaylamamakta diretiyor. Nedenini açıklamadılar bir türlü
Ama Amerikada ki tek büyük borsa olan Coinbase sanırım Türk üyelere anketleri kapatacak.
Çünkü bu anketler yurt dışında 20 dolar bile etmezken bizim ülkemizde 300 ₺ nin üzerinde bir rakam olduğundan Coinbase Tr büyük bir zarar ediyo. bu nedenle onaylamakta zorluk çıkartıyorlar. Onaylamanın en güzel yolu site üzerinden resimleri düzgün bir biçimde çekip yollamaktır uygulama'dan değil arkadşlar bakın siteden yollarsanız daha kolay onay alırsınız. Eşimin Coinbase hesabını bu şekilde onaylattım ben.
Ama bununla uğraşmaktansa binancetr de hergün öğren kazan var gerçi düşük şatoshi veriyorlar ama denemekte fayda var açıkcası.
Coinbase türkiyede ki en büyük yatırımını yapmaya hazırlanıyor her an yeni bir proje çıkabilir bilginiz olsun

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Coinbase kripto para borsası kaydımı 2015 yılında yaptım. Conbase earn kapsamında test çözerek kripto para kazanmak için kimlik onayı ve belirli bir süredir Coinbase borsasına kayıtlı olmak gerekiyor. Çünkü 6 yıldır Coinbase müşterisiyim ve kimlik onayımı yaklaşık 1 yıl önce yaptım. Test çözerek kripto para kazanma hakkını açıkçası 1 yıl sonra henüz 1 ay önce verdiler bana. Bilemiyorum, bu konudaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Coinbase kripto para borsası kaydımı 2015 yılında yaptım. Conbase earn kapsamında test çözerek kripto para kazanmak için kimlik onayı ve belirli bir süredir Coinbase borsasına kayıtlı olmak gerekiyor. Çünkü 6 yıldır Coinbase müşterisiyim ve kimlik onayımı yaklaşık 1 yıl önce yaptım. Test çözerek kripto para kazanma hakkını açıkçası 1 yıl sonra henüz 1 ay önce verdiler bana. Bilemiyorum, bu konudaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim