Beşiktaşlılar Sohbet, Muhabbet Alanı | 2021-22 Sezonu

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
NZR
41.12₺
Çekimlerim
0
besiktas-nizore.jpeg

Bu alanda Beşiktaş'a dair her konuda sohbet, muhabbet, görüş ve öneri gibi yorumları yapabilirsiniz. Argo, küfür ve hakaret içerikler kullanmadan sohbeti ve tartışmaları sürdürelim.

Beşiktaşlılar sohbet, muhabbet alanında yorum ve mesajlarda imla kurallarına ve ahlaki kurallara özen gösterelim.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
Dilim döndüğü kadar yeni sezonda şu ana kadar ne gördük, neler başımıza geldi hem olumlu hem olumsuz anlamda ve ileride neler bekliyorum tarzında bir yazı yazayım.

Bana sorarsanız eğer Beşiktaş bu sezona en iyi transferleri yaparak girdi. Özellikle son gün sürpriz yumurtadan çıkmış gibi bir anda ortaya çıkan Pjanic ile kadromuz tam olarak yerine oturdu. Forvete ise yıllardır büyük liglerde iyi katkı vermiş Michy Batshuayi gelince mutluluktan havalara uçtuk açıkçası. Bunun yanında yerli konusunda kadromuzu güçlendirdik ve geçmiş sezonun en iyi oyununu sergileyen iki oyuncu Ghezzal ve Rosie gibi yıldız oyuncuları kadroda tutmayı başararak yeni sezona girdik.

Ligin ilk maçlarında epey sağlam bir oyun oynadık açıkçası ve rakibin şut çekmesine bile izin vermedik. Zaten malum Antalya maçına kadar gol bile yememiştik yanlış hatırlamıyorsam. Topu ayağında tutan, önde basan enfes bir takım vardı karşımıza.

Daha sonra birçok şanssız sakatlık yaşadık ve takımda 13 oyuncu sakatlandı. Bu sakatlıklar sonucu takım yine gayet iyi oynadı ama kopukluklar yaşandı. Yaşanmaması garip olurdu çünkü takımın oturan oyuncuları yok. Buna rağmen genç oyuncularla iyi oyunlar sergiledik ve puan aldık. Şanssız ve hatalarla yenilen bir Altay maçı ve daha sonra malum hakem hatasıyla son dakikada 3-3 olan Adana Demir Spor maçları dahil hepsinde gayet katı ve düzgün bir oyun sergiledik.

Şampiyonlar liginde yine Dortmund karşısında maça çok iyi başladık ve çok net fırsatlar bulduk ama bir türlü gol atamadık ve Dortmund gibi tehlikeli bir takım karşısında geriye düşünce işler hiç kolay olmuyor. Ama Dortmund gibi bir takıma karşı kaybetmek çok sorun değil ama puan alsak enfes olacaktı.

Ajax karşısında ne yazık ki sakatlıklardan dolayı formalite maçına çıktık, çok kötü olmayan bir oyun sergiledik ve 2. mağlubiyetimizi aldık. Fakat bizim için grubun asıl hedef maçları Sporting Lizbon maçları olacaktır. Üst üste 2 defa Sporting Lizbon ile oynayacağız ve grubun kilit noktası o 2 maç olacaktır.

Milli aranın ardından bazı sakatların geri dönmesi bekleniyor ve bu sayede ligde tekrardan galibiyet serisi başlayabilir, takıma güven depolanabilir.

Yolun sonu şampiyonluk olur umarım

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
20.20₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 17

Bu alanda Beşiktaş'a dair her konuda sohbet, muhabbet, görüş ve öneri gibi yorumları yapabilirsiniz. Argo, küfür ve hakaret içerikler kullanmadan sohbeti ve tartışmaları sürdürelim.

Beşiktaşlılar sohbet, muhabbet alanında yorum ve mesajlarda imla kurallarına ve ahlaki kurallara özen gösterelim.
Aga ben takip edip etiketledim

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
35.35₺
Çekimlerim
0
Son maçta Sergen Yalçın'a verilen 1 maçlık cezaya (bence ödül) ne diyorsunuz peki ? Küfür, sahaya girme, topa vurma gibi hareketlerin cezası nasıl 1 maç oluyor anlayamadım. Galatasaraylı değilim ama aynı hareketi Fatih Terim yapsa 3-4maç minimum alırdı ceza.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
61.25₺
Çekimlerim
50
bence Beşiktaş bu sezon çok mükemmel bir kadro kurdu ve iyi yolda ilerliyor son dönemde alışılmışın dışında çok sakatlık verdik o yüzden birkaç maçtır iyi değiliz ama milli araya girmeden önceki son maç olan ligin iyi takımlarından sivasspor'u yenmemiz bize moral oldu. Milli aradan sonraki maçımız ise Başakşehir ile. Bence zorlu bir maç olacaktır. Her ne kadar Başakşehir lige kötü başladıysada gerçekten zorlu bir maç bence ama asıl önemli maç Başakşehir maçından sonra şampiyonlar ligi maçı. Şampiyonlar ligine iyi başlamadık ama Sporting de iyi başlamadı bence sporting i iki maçta da yenmeyi başarabilirsek bu gruptan çıkabiliriz tabi ki sadece bizim yenmemiz yetmiyor Dortmund da Ajax'ı iki maçta da yenmesi gerek. İnşallah bu dediklerim olur ve şampiyonlar ligi gruplarından çıkarız çıkamassak bile en kötü ihtimalle uefa avrupa liginden devam ederiz. Şampiyonlar ligi maçında Sergen yalçın'a ,ekibine ve futbolcularımıza güveniyoruz inşallah bizi bu gruptan çıkarırlar.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
22.04₺
Çekimlerim
0
dostlar lig bu sene kızışır bence beşiktaş da sakatlar dönünce çok tehlikeli olucağımızı herkes biliyo ama bu sene neler olur kestirilemez galatasaray kötü oynayıp maç kazanıyo fenerin durumu iyi trabzon da sağlam takım bence lig baya kafa kafaya gidicek bu sene ALİ RIZA SERGEN YALÇIN faktörü var tabi ki o yüzden şampiyon beşiktaş olur

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
61.25₺
Çekimlerim
50
Arkadaşlar genel olarak Beşiktaş'ımız iyi durumda transferler bu sezon gerçekten de mükemmeldi. Çok az bütçe ile yapılabilecek en güzel transferleri yaptı yönetim. Ben bu sezon şampiyonlar liginde veya avrpa liginde başarı bekliyorum Beşiktaş'tan ama şampiyonlar ligine biraz kötü başlamış olabiliriz bunda tabiki de sakatlıklıklarında çok büyük etkisi var. Ama bence daha hiçbirşey bitmedi. Önümüzdeki iki Sporting Lizbon maçını kazanırsak herşey olabilir. Gruptan çıkmasak bile Uefa Avrupa ligine düşeriz ki bence daha iyi olur. Çünkü Uefa Avrupa liginde birşeyler yapmak Şampiyonlar ligine oranla daha kolay. İnşallah en kötü ihtimalle Uefa Avrupa ligine düşeriz ve orada en az çeyrek final görürüz inşallah bu tutkuyu,heyecanı bize yaşatır Beşiktaş.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
32.19₺
Çekimlerim
0
Doğuştan Beşiktaşlıyım. İyiki de Beşiktaşlıyım. Futbol ile alakam varmi? Hiç yok aslında. Stada gidip maç izlemem, tvde de izlemem, tek çarşıda hafif hafif yudumlarken oradaki atmosferde izlemek hoşuma gidiyor ama Beşiktaş lı ne kadar tanıdığım varsa hep karakterli insanlar diğer takımları bilmem ama Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır. Nacizane düşüncem iyiki Beşiktaşlıyım 😉

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Her takıma yorumumu yaptım sıra geldi Kara Kartalıma...

Sezona müthiş transferlerle başladık. Kaleye Mert gibi bir tecrübe yedekledik. Geçen sezon Kiralık olan Rosier ve Montero sol beke ise yerli kontejyanı açısından Umut Meraş geldi. Orta sahaya ise bir dünya yıldızı ; Pjanic. Adana Demirspor maçında kendisini canlı izleme imkanım oldu. Ben bu kadar kendine güvenen, nokta pas atan oyuncu daha izlemedim. Yine kiralık olan Ghezzalin gelişi süper oldu ancak alternatifi Gökhan Töre maalesef yokları oynuyor. Atiba ise galiba yolun sonuna geldi...

Can Bozdoğan bence gelecek için muhteşem bir transfer ileride çok katkı sağlayacaktır. Tarihteki en şanssız sezonumuzu yaşıyoruz sanırım sakatlık açısından. Altay ve Ajax maçlarında belki çok daha farklı sonuçlar olabilirdi ancak şanssızlıklar maalesef bunun önüne geçti. Yine hakemlerden çok çekeceğimiz bir sezon olacak gibi duruyor. Adana Demirspor'un son dakika attığı gole faul veremiyorlarsa maalesef bu işi bıraksınlar. Şampiyonlar Liginde 2 mağlubiyet almamıza rağmen henüz hiçbir şey bitmiş değil. Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz burada gösterecekleri performansla iyi paralara Avrupa'ya transfer olabilir.

Yaşadığımız sakatlıkların en büyük etkisi stadın çimleri acil buraya el atması gerekiyor yönetimin. Umarım yakında bu konuda girişim olur.
Mükemmel kadromuzla umarım bu sezonda şampiyon olur ve Avrupa'da ülkemize bol bol puan kazandırırız.