Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

62 1,954
Konular
3
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 10 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
42.27₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Açıkcası para kazanmak için girmedim arkadaşlar sadece forum ortamnı özlediğim için girdim gerçektende özlediğimi farkettim.
Forumun eksikleri olacaktır. Ama bu eksikler düzelmeyecek gibi birşey değil.
Örnek verecek olursak Yönetim kendi kontrol sağlamak yerine bot yazarak özgünlük onayını yapabilirler ve böylece kullanıcılar kendi yazdıkları yazıların özgünlük olup olmadığı yada %kaç özgünlüğe sahip olduğunu görürler. mantıklı bir fikir gibi geliyor tabi ama bu yönetimin kararı.
Para kazama hususunda hedefim yok olduğu kadar olmadığı kader diyelim. Vakit geçirirken para kazanmak ayrı bir güzel olur. insanları buraya yönlendirmek ve yazdıklarıın yayınlandığını görmek gerçekten gurur verici ve böylece forum sevgisini ileri bir düzeye taşıyabiliriz.
Forumun para kazanması demek kullanıcın doğru iş yaptığı ve dolasıyla kullanıcınında para kazanması demek.

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
25.02₺
Çekimlerim
0
İlk hedef 50 TL, ikinci hedefim 100 TL olur büyük bir ihtimal. Site çok hoşuma gitti Telegram kanalımda reklamını yaptım. Çekim yaparak arkadaşlarıma teyit etmek istiyorum. Herkese bol kazançlar dilerim, neticede ihtiyacım olduğu için buradayım eminim burada olan arkadaşlar da bu yüzden buradalar.

Konular
19
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
platforma yeni katıldım ve gayet güzel görünüyor kullanıcıları kendine bağlamak için böyle bir sistem olması da çok iyi hedefim 50tl
Benim hedefim şuan için yok nedense anketlerimi ve paylaşımlarımı bulamıyorum tesadüfen youtubede nizoreyi tanıtan bir arkadaş var video 'sunda kendi paylaştıgımı gördüm burada çıkmıyor kafayı yemek üzereyim

Konular
4
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
39.29₺
Çekimlerim
0
Öncelikle Nizore ekibine başarılar diliyorum forumda yeniyim ilk iki konumu bilgilerim doğrultusunda araştırmaların ışığında yayınladım kontrol aşamasındalar bide yazılım ile ilgili bir kategori olsa ne iyi olur. Donanım var yazılım yok ben neye göre konu açacağıma karar veremedim bu yüzden İnternet ve haberleşme kategorisinin altına konumu ekledim.

Konular
21
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Ne kadar zamanda ulaştınız bu limite. Yanıtlarsanız sevinirim.
Hocam bu tamamen siz bağlı. Ben 2 gün de ulaştım sanırım. Ama çabalarsan bir günde fazlasını bile kazanabilirsin. Bol Kazançlar dilerim :)

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
5.30₺
Çekimlerim
0
Moderatörün son düzenlenenleri:

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol