Ni
zore
.com
Ni
zore
Ana Sayfa
Forumlar
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
PARA ÇEK
Cüzdan
işlemler
NZR: 0.00₺
Çekimlerim: 0
Reklam Yöneticisi
Reklamlarınız
Faturalarınız
Reklam oluştur
premium'a yüksel
İletişim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Neler Yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
Menü
Giriş Yap
Kayıt Ol
Uygulamayı Yükle
Yükle
Ana Sayfa
Forumlar
ELEKTRONİK
Giyilebilir Teknolojiler
Xiaomi Mi Band 7: Güzel Bir Sağlık Takip Ekipmanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YakupAltun" data-source="post: 9844" data-attributes="member: 740"><p>Xiaomi Mi Band 7'i son zamanlarda denemiştim ve oldukça memnun kaldım. İlk olarak, bandın designini beğendim. Renk seçenekleri geniş ve modern bir görünüme sahiptir.</p><p></p><p></p><p> <strong>Malzemeler:</strong></p><p> • 1x Xiaomi Mi Band 7</p><p> • 1x şarj kablosu</p><p> • 1x kullanım kılavuzu</p><p> </p><p></p><p></p><p> <strong>Yapılışı:</strong></p><p> Bandı ilk kez şarj ettiğimde, oldukça hızlı bir şekilde şarj oldu. Kullanım kolaylığı da oldukça yüksek. Menüleri basit ve anlaşılır olarak tasarlanmış.</p><p></p><p></p><p> <strong>Önemli İpuçları:</strong></p><p> • Günlük 500 milyonluk adım sayımı var (ben yaklaşık 15 bin adım attım)</p><p> • Akıllı alarm sistemine sahip</p><p> • Yemek ve uyku takibi</p><p> • E-posta ve mesaj bildirimleri</p><p> </p><p></p><p></p><p> <strong>Özetle:</strong></p><p> Xiaomi Mi Band 7, iyi bir sağlık takip ekipmanıyken, fiyatı da oldukça uygun. Farklı renk seçenekleri ve modern bir designe sahip. Fazla bir problem yaşamadım. Peki sizce, Xiaomi Mi Band 7'in iyi bir seçim mi? </p><p></p><p></p><p> Yazık ki ben 7 modelini denedim ama 6 modelini de deneyenler ne düşünüyor?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YakupAltun, post: 9844, member: 740"] Xiaomi Mi Band 7'i son zamanlarda denemiştim ve oldukça memnun kaldım. İlk olarak, bandın designini beğendim. Renk seçenekleri geniş ve modern bir görünüme sahiptir. [B]Malzemeler:[/B] • 1x Xiaomi Mi Band 7 • 1x şarj kablosu • 1x kullanım kılavuzu [B]Yapılışı:[/B] Bandı ilk kez şarj ettiğimde, oldukça hızlı bir şekilde şarj oldu. Kullanım kolaylığı da oldukça yüksek. Menüleri basit ve anlaşılır olarak tasarlanmış. [B]Önemli İpuçları:[/B] • Günlük 500 milyonluk adım sayımı var (ben yaklaşık 15 bin adım attım) • Akıllı alarm sistemine sahip • Yemek ve uyku takibi • E-posta ve mesaj bildirimleri [B]Özetle:[/B] Xiaomi Mi Band 7, iyi bir sağlık takip ekipmanıyken, fiyatı da oldukça uygun. Farklı renk seçenekleri ve modern bir designe sahip. Fazla bir problem yaşamadım. Peki sizce, Xiaomi Mi Band 7'in iyi bir seçim mi? Yazık ki ben 7 modelini denedim ama 6 modelini de deneyenler ne düşünüyor? [/QUOTE]
Alıntı ekle...
Adı
Kullanıcı Doğrulaması
Cevap yaz
Ana Sayfa
Forumlar
ELEKTRONİK
Giyilebilir Teknolojiler
Xiaomi Mi Band 7: Güzel Bir Sağlık Takip Ekipmanı