SABİT KURAL Sorum Var | Kategori Kuralları

SABİT KURAL Sorum Var | Kategori Kuralları

0 26

Administrator
Konular
143
NZ Yaşı
4 Yıl 9 Ay 25 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
91.16₺
Çekimlerim
0
Lütfen "Sorum Var" kategorisinde konu açmadan önce aşağıdaki kuralları dikkatlice inceleyiniz. Topluluk düzenini korumak amacıyla kurallara aykırı paylaşımlar yönetim tarafından düzenlenebilir veya kaldırılabilir.

📌 Kategori Kuralları​

• Şikayet Var kategorisinde bulunan veya inceleme süreci devam eden bir konu hakkında bu kategoride tekrar başlık açılması yasaktır.
  • Moderatörler veya yönetim ekibiyle ilgili şikayet ve taleplerin konu olarak paylaşılması uygun değildir. Bu tür durumlarda gerekli kanıtlarla birlikte yönetim ekibiyle özel iletişim kurulmalıdır.
  • Bu kategori; ürün satışı, alış ilanı, hizmet tanıtımı veya ticari amaçlı paylaşımlar için kullanılamaz.
  • Doktor tavsiyesi gerektiren reçeteli ilaçlar hakkında öneri, kullanım tavsiyesi veya yönlendirme içeren konular paylaşılmamalıdır.
  • Tütün ürünleri, alkol, uyuşturucu maddeler, yetişkin içerikleri ve toplum sağlığını olumsuz etkileyebilecek paylaşımlara izin verilmez.
  • Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırı içerikler ile şiddet, yasa dışı faaliyet veya +18 içerik barındıran paylaşımlar kesinlikle yasaktır.
  • Reklam yapmak, müşteri kazanmak veya ticari faaliyetleri tanıtmak amacıyla konu açılması forum kurallarına aykırıdır.
  • Forum üyelerinden borç para istemek, bağış toplamak veya maddi yardım talebinde bulunmak yasaktır.
  • Küfür, hakaret, aşağılayıcı ifadeler, tehdit, argo ve sansürlenmiş şekilde yazılmış uygunsuz kelimeler dahil hiçbir şekilde kabul edilmez. Bu kural yazılı içeriklerin yanı sıra görsel, video ve ses kayıtları için de geçerlidir.
  • Kişi, kurum, marka veya işletmeleri küçük düşürücü, karalayıcı veya doğruluğu kanıtlanmamış iddialar içeren konular paylaşılmamalıdır. Ticari anlaşmazlıklar için ilgili şikayet kategorileri kullanılmalıdır.

📍 Önemli Hatırlatma​

Açılan konuların anlaşılır başlıklarla oluşturulması, forum kurallarına uygun olması ve diğer üyelere saygılı bir dil kullanılması beklenmektedir. Yönetim, gerekli gördüğü durumlarda içerikleri düzenleme, taşıma veya kaldırma hakkını saklı tutar.

Nizore.com Yönetimi

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol