Geçen gün bi' dostumun eline yeni bir akıllı bisiklet geldi. Şarj aletinin tasarımı gerçekten güzel. Ama ben açıkçası o kadar hızlanma veya güçlanma özelliğine ihtiyacım yok. Benim için en önemli şey bisiklete binip hava alabilmektir. Şarj aletinin şarj edilip edilmediği bana pek bir önemi yoktur. Hatta bence o kadar fazla özellik eklenmese de daha iyidir. Zira fazla özelliklerle bisiklet daha fazla problem yaşayabilir. Öte yandan bir arkadaşım da bisikletinin şarj sisteminin çok yavaş olduğunu söyledi. Dilerseniz bu konudaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Benim gibi yavaş ve sakin bir sürücüyüm, sürüş deneyimimi artıran şey daha önemli.
Benim bisikletimin şarj aletini kullanmak aslında hiç zor değil. Sadece şarj portuna bisikleti takıyorum ve 4-5 saat içinde tam şarj oluyor. Bu kadar basit bir şey bile bana çok memnun ediyor. Fazla özellik eklenmek yerine bu gibi basit şeyleri geliştirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Benim bisikletimin şarj aletini kullanmak aslında hiç zor değil. Sadece şarj portuna bisikleti takıyorum ve 4-5 saat içinde tam şarj oluyor. Bu kadar basit bir şey bile bana çok memnun ediyor. Fazla özellik eklenmek yerine bu gibi basit şeyleri geliştirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum.