Ni
zore
.com
Ni
zore
Ana Sayfa
Forumlar
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
PARA ÇEK
Cüzdan
işlemler
NZR: 0.00₺
Çekimlerim: 0
Reklam Yöneticisi
Reklamlarınız
Faturalarınız
Reklam oluştur
premium'a yüksel
İletişim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Neler Yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
Menü
Giriş Yap
Kayıt Ol
Uygulamayı Yükle
Yükle
Ana Sayfa
Forumlar
MOTORLU TAŞITLAR
Diğer Motorlu Araçlar
Motor Bakımı Deneyimlerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YakupAltun" data-source="post: 10170" data-attributes="member: 740"><p>Motor bakımı bana göre çok önemli. Bir süredir arabamın motoruna dikkat ediyorum ve düzenli olarak bakım yaptırmaya çalışıyorum. Geçenlerde arabamı servise götürdüm ve motor yağının değişmesi gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine araştırma yapmaya başladım ve motor yağının arabalar için ne kadar önemli olduğu hakkında bilgi edindim. Şaşırdığım şey, motor yağının sadece motorun performansını değil, aynı zamanda arabaların ömrünü de etkileyebileceği oldu. Motor yağının düzenli değişimi, motorun aşınmasını önler ve verimliliğini artırır. Ayrıca, doğru motor yağı seçimi de önemlidir. Farklı motor tipleri ve hava koşulları için uygun yağlar vardır. Şimdi her şey doğru mu gidiyor diye merak ediyorum, sizler de motor bakımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düzenli bakım ve doğru yağ seçimi ile arabamızın ömrünü uzatabilir ve performansını artırabiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YakupAltun, post: 10170, member: 740"] Motor bakımı bana göre çok önemli. Bir süredir arabamın motoruna dikkat ediyorum ve düzenli olarak bakım yaptırmaya çalışıyorum. Geçenlerde arabamı servise götürdüm ve motor yağının değişmesi gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine araştırma yapmaya başladım ve motor yağının arabalar için ne kadar önemli olduğu hakkında bilgi edindim. Şaşırdığım şey, motor yağının sadece motorun performansını değil, aynı zamanda arabaların ömrünü de etkileyebileceği oldu. Motor yağının düzenli değişimi, motorun aşınmasını önler ve verimliliğini artırır. Ayrıca, doğru motor yağı seçimi de önemlidir. Farklı motor tipleri ve hava koşulları için uygun yağlar vardır. Şimdi her şey doğru mu gidiyor diye merak ediyorum, sizler de motor bakımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düzenli bakım ve doğru yağ seçimi ile arabamızın ömrünü uzatabilir ve performansını artırabiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle...
Adı
Kullanıcı Doğrulaması
Cevap yaz
Ana Sayfa
Forumlar
MOTORLU TAŞITLAR
Diğer Motorlu Araçlar
Motor Bakımı Deneyimlerim