Geçen gün akıllı saatimi denedim ama o kadar hevesimi kesti ki. Saatin telefonumla entegre olması gerçekten çok iyi, GPS navigation ve müzik çalma gibi özellikleri de var ama şarj olayı beni deli ediyor. Her gün telefon yetmezmiş gibi bir de saati şarja takmakla uğraşıyoruz. Gerçekten o kadar özelliğe gerek var mı yoksa sadece heves mi? Benim gibi erteleme meraklıları için akıllı saat bir seçenek olabilir mi? Örneğin, saatim bana günün programını hatırlatıyor ve otomatik olarak alarm veriyor, ama bazı günler beni uyandırmayı unutuyor.
Saatin ekranı çok güzel, ama bazı uygulamaları açarken bir miktar yavaşlıyor. Benim için ideal akıllı saat, hem pratik hem de basit olacak. Benim gibi erteleme meraklıları için akıllı saat bir seçenek olabilir mi? Size sorduğum sorular, deneyimlerinizi bekliyorum.
Saatin ekranı çok güzel, ama bazı uygulamaları açarken bir miktar yavaşlıyor. Benim için ideal akıllı saat, hem pratik hem de basit olacak. Benim gibi erteleme meraklıları için akıllı saat bir seçenek olabilir mi? Size sorduğum sorular, deneyimlerinizi bekliyorum.