Galatasaray'da 11 Madde de Kabul Edildi: Dursun Özbek ve Yönetim Kuruluna Tam Yetki

Galatasaray'da 11 Madde de Kabul Edildi: Dursun Özbek ve Yönetim Kuruluna Tam Yetki

0 28

Moderator
Moderator
Konular
229
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
143.65₺
Çekimlerim
0
Galatasaray Spor Kulübü'nün gerçekleştirdiği kritik genel kurul toplantısında, kulübün geleceğini ve mali yapısını yakından ilgilendiren çok önemli kararlara imza atıldı. Üyelerin yoğun katılımıyla düzenlenen kongrede, idari ve mali açıdan dönüm noktası sayılabilecek hamleler masaya yatırıldı.

Genel kurulda oylamaya sunulan ve kulübün projeleri ile mali kaynaklarının yönetimini kapsayan 11 maddelik yetki talebi, üyelerin büyük çoğunluğunun oyuyla kabul edildi. Bu kararla birlikte Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu, özellikle gayrimenkul projeleri, yeni yatırımlar ve kulübün borç yapılandırma süreçlerinde hareket kabiliyetini artıracak tam yetkiyi arkasına almış oldu. Yönetim, bu güçlü destekle birlikte planlanan projeleri daha hızlı hayata geçirmeyi hedefliyor.

Oylamanın ardından teşekkür konuşması yapan Dursun Özbek, genel kurulun gösterdiği bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Kulübün mali bağımsızlığını kazanması adına bu yetkilerin tarihi bir önem taşıdığını vurgulayan Özbek, camianın birlik ve beraberlik içinde çok daha büyük başarılara imza atacağını ifade etti.

Konuyu toplam 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol